Geridderde James Bond acteur Sean Connery overleden op 90-jarige leeftijd (video)

Geridderde James Bond acteur Sean Connery overleden op 90-jarige leeftijd (video)

De Schotse acteur Sean Connery vergaarde wereldwijde bekendheid door zijn vertolking van James Bond. Hij was de eerste die de spion vertolkte op het witte doek en was verantwoordelijk voor zeven films. In 2000 is hij geridderd door Queen Elizabeth, wat zijn meest eervolle onderscheiding was. Wanneer Connery is overleden en waaraan, is nog niet bekend.

Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder.

Geridderde James Bond acteur <em>Sean Connery</em> overleden op 90-jarige leeftijd (video) De Schotse acteur Sean Connery vergaarde wereldwijde bekendheid door zijn vertolking van James Bond. Hij was de eerste die de spion vertolkte op het witte doek en was verantwoordelijk voor zeven films. In 2000 is hij geridderd door Queen Elizabeth, wat zijn meest eervolle onderscheiding was. Wanneer Connery is overleden en waaraan, is nog niet bekend. Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder. Bekijk ook Filmtip: The Rock met Sean Connery en Nicolas Cage dinsdag op Veronica Bekijk deze video »
Nieuws :
Geridderde James Bond acteur Sean Connery overleden op 90-jarige leeftijd (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geridderde James Bond acteur Sean Connery overleden op 90-jarige leeftijd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen