Barman Victor uit First Dates nog niet van verslaving af (video)

Barman Victor uit First Dates nog niet van verslaving af (video)

Aan het eind van Stoptober spreekt RTL Boulevard met Victor Abeln, de barman in het datingprogramma First Dates. Is het hem gelukt om te stoppen met roken? Hij vertelt dat draaidagen juist goed voor hem waren, maar van zijn verslaving is hij nog niet af. Hij rookte een pakje per dag. In deze video vertelt hij hoe hij er nu aan toe is.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Barman Victor uit <em>First Dates</em> nog niet van verslaving af (video) Aan het eind van Stoptober spreekt RTL Boulevard met Victor Abeln, de barman in het datingprogramma First Dates. Is het hem gelukt om te stoppen met roken? Hij vertelt dat draaidagen juist goed voor hem waren, maar van zijn verslaving is hij nog niet af. Hij rookte een pakje per dag. In deze video vertelt hij hoe hij er nu aan toe is. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. First Dates: Ted (73) gaat niet met pensioen: ‘Waarom, wil je me dood hebben?’ Bekijk deze video » First Dates: Pittige discussie over Chinees en Indisch eten Bekijk deze video » First Dates: Schatkistje met rekening wordt gebracht: ‘Dat is voor jou’ Bekijk deze video »
TV :
Barman Victor uit First Dates nog niet van verslaving af (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Barman Victor uit First Dates nog niet van verslaving af (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen