Wenkbrauwen tatoeëren: "Eng om weg te scheren" (video)

Wenkbrauwen tatoeëren: "Eng om weg te scheren" (video)

Wenkbrauwen tatoeëren: "Eng om weg te scheren" (video) Het is een nieuwe trend voor de wenkbauwen: wegscheren en daarna een plakplaatje van je favoriete model wenkbrauw opplakken. Visagist Leco van Zadelhoff vertelt in RTL Boulevard hoe het werkt: "Het engste vind ik dat je daarvoor je wenkbrauw weg moet scheren". En of dat scheren wel zo goed is voor je wenkbrauwen, zie je in deze video, inclusief beelden van het scheren en 'tatoeëren'. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. André Hazes over tattoo Bridget Maasland: "Op dat moment sta je er 100% achter" (video) Bekijk deze video » Waar is De Mol?: Sergio Herman en Johnny de Mol nemen tattoo bij Henk Schiffmacher Bekijk deze video »
TV :
Wenkbrauwen tatoeëren: "Eng om weg te scheren" (video)

Het is een nieuwe trend voor de wenkbauwen: wegscheren en daarna een plakplaatje van je favoriete model wenkbrauw opplakken.

Visagist Leco van Zadelhoff vertelt in RTL Boulevard hoe het werkt: "Het engste vind ik dat je daarvoor je wenkbrauw weg moet scheren". En of dat scheren wel zo goed is voor je wenkbrauwen, zie je in deze video, inclusief beelden van het scheren en 'tatoeëren'.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wenkbrauwen tatoeëren: "Eng om weg te scheren" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen