Finale Holland's Got Talent: dit zijn de favorieten van de jury

Finale Holland's Got Talent: dit zijn de favorieten van de jury

De juryleden van Holland's Got Talent blikken in RTL Boulevard vooruit op de grote finale. Wie zijn in hun ogen de favorieten? In de reportage wordt teruggeblikt op een bijzonder seizoen, waar de ontknoping voor het eerst zonder publiek en zonder vast jurylid Dan Karaty is.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hieronder.

Finale <em>Holland's Got Talent</em>: dit zijn de favorieten van de jury De juryleden van Holland's Got Talent blikken in RTL Boulevard vooruit op de grote finale. Wie zijn in hun ogen de favorieten? In de reportage wordt teruggeblikt op een bijzonder seizoen, waar de ontknoping voor het eerst zonder publiek en zonder vast jurylid Dan Karaty is. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hieronder. Finale Holland's Got Talent: Romain Doedens krijgt staande ovatie voor Soldier On Bekijk deze video » Holland's Got Talent: Ali B ‘mateloos geïrriteerd’ door optreden Romain Doedens Bekijk deze video »
TV :
Finale Holland's Got Talent: dit zijn de favorieten van de juryCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale Holland's Got Talent: dit zijn de favorieten van de jury of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen