Dit is de winnaar van Holland's Got Talent 2020

Dit is de winnaar van Holland's Got Talent 2020

Acht finalisten streden zaterdagavond om de winst in Holland's Got Talent. Toen de laatste drie aan het eind van de aflevering nog kans maakten, was de spanning op het podium enorm. Humberto Tan maakt de winnaar bekend in de video hieronder.

Dit is de winnaar van <em>Holland's Got Talent</em> 2020 Acht finalisten streden zaterdagavond om de winst in Holland's Got Talent. Toen de laatste drie aan het eind van de aflevering nog kans maakten, was de spanning op het podium enorm. Humberto Tan maakt de winnaar bekend in de video hieronder. HuilenHet werden de jonge dansers Tommy en Rowan uit Tilburg, die de jury al deden huilen bij de auditie. Dankzij jurylid Paul de Leeuw, die op de gouden knop drukte, mochten ze direct door naar de halve finale. Ook daarin maakten ze indruk, net als in de finaledans. Holland's Got Talent: Tommy en Rowan vertalen gevoel naar dans en krijgen staande ovatie (video) Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Holland's Got Talent hierboven. Heb je Holland's Got Talent gemist? Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Romain Doedens probeert jury opnieuw te imponeren in halve finale Holland's Got Talent (video) Bekijk deze video » Holland's Got Talent: 13-jarige Lieve zet indrukwekkende paaldansact neer (video) Bekijk deze video » Finale Holland's Got Talent: Romain Doedens krijgt staande ovatie voor Soldier On Bekijk deze video »
TV :
Dit is de winnaar van Holland's Got Talent 2020

Huilen
Het werden de jonge dansers Tommy en Rowan uit Tilburg, die de jury al deden huilen bij de auditie. Dankzij jurylid Paul de Leeuw, die op de gouden knop drukte, mochten ze direct door naar de halve finale. Ook daarin maakten ze indruk, net als in de finaledans.

Bekijk het fragment van Holland's Got Talent hierboven. Heb je Holland's Got Talent gemist? Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit is de winnaar van Holland's Got Talent 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen