Commando's gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Commando's gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Commando's gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond komt de thrillerserie Commando's ten einde. Hoe loopt het af met de getraumatiseerde oud-commando's? Door het lintJohn en Aza komen aan bij het huis van Berend, waar Berend helemaal door het lint gaat. Hij heeft Isabella vastgebonden en richt zijn wapen op hen. Berend claimt dat het allemaal Johns schuld is. ArrestatieteamAls John andere keuzes had gemaakt tijdens hun missie, waren ze nu niet allemaal zo compleet naar de kloten. Het arrestatieteam arriveert, samen met Kramer. Kramer probeert op Berend in te praten, maar Berend is te ver heen. HersteldTijdens een barbecue, maanden later, lijkt alles oké te zijn. John is hersteld, Marte en Sophie zijn weer thuis. Totdat Isabella John belt. Ze heeft ontdekt wie achter de geheime missie zat en wie ervan profiteerde. Als John dat hoort, knapt er iets in hem. Op1 gemist? Werner Kolf uit Commando's wil dat we trots zijn op Nederlandse producties Bekijk deze video » Bilal Wahib in Ik Hou van Holland: "Hoe schrijf je guacamole?" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Commando's gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond komt de thrillerserie Commando's ten einde. Hoe loopt het af met de getraumatiseerde oud-commando's?

Door het lint
John en Aza komen aan bij het huis van Berend, waar Berend helemaal door het lint gaat. Hij heeft Isabella vastgebonden en richt zijn wapen op hen. Berend claimt dat het allemaal Johns schuld is.

Arrestatieteam
Als John andere keuzes had gemaakt tijdens hun missie, waren ze nu niet allemaal zo compleet naar de kloten. Het arrestatieteam arriveert, samen met Kramer. Kramer probeert op Berend in te praten, maar Berend is te ver heen.

Hersteld
Tijdens een barbecue, maanden later, lijkt alles oké te zijn. John is hersteld, Marte en Sophie zijn weer thuis. Totdat Isabella John belt. Ze heeft ontdekt wie achter de geheime missie zat en wie ervan profiteerde. Als John dat hoort, knapt er iets in hem.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Commando's gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen