Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Undercover in Nederland gemist? Malafide incassobureau onder de loep Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Oplichter keihard geconfronteerd Bekijk deze video » In deze aflevering van Undercover in Nederland pakt Alberto Stegeman de eigenaar van een incassobureau aan. In plaats van geld binnenhalen voor zijn klanten, belazert hij de boel. Eigen klantenStegeman komt hem op het spoor en pakt hem aan. Deze André B. berooft zijn eigen klanten, kennissen en dorpsgenoten voor soms wel tienduizenden euro's per geval. Hij int namelijk wel het geld, maar stort dit niet door naar zijn klanten. Verborgen cameraOok liegt hij dat hij geld heeft ontvangen en bedient zich van allerlei oplichtingstrucs. Niet iets dat je van een incassobureau verwacht. Alberto en zijn team zetten een verborgencamera-actie op. Tijdens de confrontatie is de incassoman niet van camera's gediend, maar de camera's draaien door. WildgroeiAl jaren liggen incassobureaus in Nederland onder een vergrootglas. Er is een wildgroei aan kleine bureautjes die alle regels en gedragscodes aan hun laars lappen. Minister Sander Dekker van Rechtsbescherming vertelt in de uitzending hoe hij het probleem landelijk wil aanpakken. Undercover in Nederland: Verkoper illegaal vlees opgepakt Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Vlees met kans op dodelijke virussen het land in Bekijk deze video »
Uitzending :
Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze aflevering van Undercover in Nederland pakt Alberto Stegeman de eigenaar van een incassobureau aan. In plaats van geld binnenhalen voor zijn klanten, belazert hij de boel.

Eigen klanten
Stegeman komt hem op het spoor en pakt hem aan. Deze André B. berooft zijn eigen klanten, kennissen en dorpsgenoten voor soms wel tienduizenden euro's per geval. Hij int namelijk wel het geld, maar stort dit niet door naar zijn klanten.

Verborgen camera
Ook liegt hij dat hij geld heeft ontvangen en bedient zich van allerlei oplichtingstrucs. Niet iets dat je van een incassobureau verwacht. Alberto en zijn team zetten een verborgencamera-actie op. Tijdens de confrontatie is de incassoman niet van camera's gediend, maar de camera's draaien door.

Wildgroei
Al jaren liggen incassobureaus in Nederland onder een vergrootglas. Er is een wildgroei aan kleine bureautjes die alle regels en gedragscodes aan hun laars lappen. Minister Sander Dekker van Rechtsbescherming vertelt in de uitzending hoe hij het probleem landelijk wil aanpakken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Undercover in Nederland


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen