Typisch Renesse aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Renesse aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Renesse aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De nieuwe reeks van de documentaireserie Typisch speelt zich de komende drie weken af in het Zeeuwse Renesse. De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag rond 19:15 uur te zien op NPO 2. DoodstilMet 1500 inwoners en maar liefst 30 duizend slaapplaatsen voor toeristen is Renesse een populaire badplaats. Tijdens de lockdown was het ook hier doodstil op straat, maar vanaf 1 juni mochten de terrassen weer open. Op gangDe camera's van Typisch legden vast hoe het leven weer op gang kwam in de zomer tot de avond van de persconferentie op 13 oktober. Cafés en restaurants moeten voor minstens 4 weken weer dicht. ZeehondenwachterWat voor gevolgen hebben de maatregelen voor de inwoners? Hoe blijven ze positief en pakken ze de draad weer op? Typisch volgt onder anderen wijkagent Douwe, de bedrijvige Iris met het Downsyndroom, garagehouder Wahe, zeehondenwachter Leo en horecaondernemers Jimmy, Nikki en de familie Hu. De Sekszusjes: "Wordt er nog een beetje gesekst in Renesse in coronatijd?" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Typisch Renesse aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De nieuwe reeks van de documentaireserie Typisch speelt zich de komende drie weken af in het Zeeuwse Renesse. De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag rond 19:15 uur te zien op NPO 2.

Doodstil
Met 1500 inwoners en maar liefst 30 duizend slaapplaatsen voor toeristen is Renesse een populaire badplaats. Tijdens de lockdown was het ook hier doodstil op straat, maar vanaf 1 juni mochten de terrassen weer open.

Op gang
De camera's van Typisch legden vast hoe het leven weer op gang kwam in de zomer tot de avond van de persconferentie op 13 oktober. Cafés en restaurants moeten voor minstens 4 weken weer dicht.

Zeehondenwachter
Wat voor gevolgen hebben de maatregelen voor de inwoners? Hoe blijven ze positief en pakken ze de draad weer op? Typisch volgt onder anderen wijkagent Douwe, de bedrijvige Iris met het Downsyndroom, garagehouder Wahe, zeehondenwachter Leo en horecaondernemers Jimmy, Nikki en de familie Hu.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Typisch Renesse aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen