Special Voor wie steek jij een kaarsje op? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Voor wie steek jij een kaarsje op? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Voor wie steek jij een kaarsje op? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op deze maandag 2 november is het Allerzielen en staat KRO-NCRV stil bij de mensen die we missen. Zo bieden we troost in deze bizarre tijd, waarin afscheid nemen en samenzijn extra moeilijk is door de coronamaatregelen. KaarsjesAnita Witzier zet, namens kijkers, drijvende kaarsjes op het water om zo de herinnering levend te houden aan onze dierbaren. Verhalen over liefde, troost en licht. SurfersZoals het drama van de ervaren surfers die in mei om het leven kwamen in Scheveningen, dat heeft een gat geslagen in de surfgemeenschap. Ze werden tijdens een training overvallen door een muur van algenschuim. Goede vriend, surfer en nachtburgemeester van Scheveningen, Pat Smith, maakte een lied voor de mannen. CoronaEn Cyriel Kramer (42) uit Maastricht stond als stoere kapitein aan het roer van riviercruiseschip de Johann Strauss. Een baan die hem op het lijf geschreven was. Hij liep corona op in het ziekenhuis en overleefde het niet. Zijn verloofde, die achterblijft met twee jonge kinderen, vertelt op het schip hun bijzondere liefdesverhaal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Op deze maandag 2 november is het Allerzielen en staat KRO-NCRV stil bij de mensen die we missen. Zo bieden we troost in deze bizarre tijd, waarin afscheid nemen en samenzijn extra moeilijk is door de coronamaatregelen.

Kaarsjes
Anita Witzier zet, namens kijkers, drijvende kaarsjes op het water om zo de herinnering levend te houden aan onze dierbaren. Verhalen over liefde, troost en licht.

Surfers
Zoals het drama van de ervaren surfers die in mei om het leven kwamen in Scheveningen, dat heeft een gat geslagen in de surfgemeenschap. Ze werden tijdens een training overvallen door een muur van algenschuim. Goede vriend, surfer en nachtburgemeester van Scheveningen, Pat Smith, maakte een lied voor de mannen.

Corona
En Cyriel Kramer (42) uit Maastricht stond als stoere kapitein aan het roer van riviercruiseschip de Johann Strauss. Een baan die hem op het lijf geschreven was. Hij liep corona op in het ziekenhuis en overleefde het niet. Zijn verloofde, die achterblijft met twee jonge kinderen, vertelt op het schip hun bijzondere liefdesverhaal.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Voor wie steek jij een kaarsje op?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Special Voor wie steek jij een kaarsje op? gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen