M & de Housewives van Bucks County aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

M & de Housewives van Bucks County aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

M & de Housewives van Bucks County aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Margriet van der Linden gaat op zoek naar dé kiezer die beslissend kan zijn bij de race om het Witte Huis: de vrouwen in de Amerikaanse voorsteden. Het programma is in twee delen te zien: deel twee volgt dinsdag 3 november om 22:40 uur op NPO 2. HoopWie zijn de vrouwen waar Trump zijn hoop op heeft gevestigd om herkozen te worden? Margriet van der Linden gaat met die vraag naar Bucks County. Dat is een gebied met van die typisch Amerikaanse voorsteden in swingstate Pennsylvania, in de jaren vijftig gebouwd voor de witte middenklasse. KlemHet wordt een zoektocht die leidt tot een reeks bijzondere en intieme ontmoetingen. Van de jonge politieagente die klem zit tussen de denkbeelden binnen het korps en haar privéleven, tot de moeders die daadwerkelijk bang zijn voor een burgeroorlog en een heuse therapiesessie voor familieleden met verschillende politieke denkbeelden. VerwarringTegen de achtergrond van Black Lives Matter protesten, politiegeweld en een pandemie, treft Margriet een land aan in verwarring maar met nostalgie naar de vermeende eenheid uit het verleden. Jensen: "Wat als Donald Trump volgende week de Amerikaanse verkiezingen wint?" (video) Bekijk deze video » Melania Trump heeft humor: "Donald is knap" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Margriet van der Linden gaat op zoek naar dé kiezer die beslissend kan zijn bij de race om het Witte Huis: de vrouwen in de Amerikaanse voorsteden. Het programma is in twee delen te zien: deel twee volgt dinsdag 3 november om 22:40 uur op NPO 2.

Hoop
Wie zijn de vrouwen waar Trump zijn hoop op heeft gevestigd om herkozen te worden? Margriet van der Linden gaat met die vraag naar Bucks County. Dat is een gebied met van die typisch Amerikaanse voorsteden in swingstate Pennsylvania, in de jaren vijftig gebouwd voor de witte middenklasse.

Klem
Het wordt een zoektocht die leidt tot een reeks bijzondere en intieme ontmoetingen. Van de jonge politieagente die klem zit tussen de denkbeelden binnen het korps en haar privéleven, tot de moeders die daadwerkelijk bang zijn voor een burgeroorlog en een heuse therapiesessie voor familieleden met verschillende politieke denkbeelden.

Verwarring
Tegen de achtergrond van Black Lives Matter protesten, politiegeweld en een pandemie, treft Margriet een land aan in verwarring maar met nostalgie naar de vermeende eenheid uit het verleden.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op M & de Housewives van Bucks County aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen