Zien: nieuw SBS-programma Alle hens aan dek belooft spektakel met én tussen BN'ers

Zien: nieuw SBS-programma Alle hens aan dek belooft spektakel met én tussen BN'ers

Vanaf maandag 9 november is het nieuwe SBS-programma Alle hens aan dek te zien op televisie. Hierin gaan vijf bekende Nederlanders de uitdaging van hun leven aan, en dat leidt zichtbaar tot veel onderlinge irritatie en spanningen én spektakel.

Lees ook: deze BN'ers doen mee aan Alle hens aan dek.

Zien: nieuw SBS-programma <em>Alle hens aan dek</em> belooft spektakel met én tussen BN'ers Vanaf maandag 9 november is het nieuwe SBS-programma Alle hens aan dek te zien op televisie. Hierin gaan vijf bekende Nederlanders de uitdaging van hun leven aan, en dat leidt zichtbaar tot veel onderlinge irritatie en spanningen én spektakel. Lees ook: deze BN'ers doen mee aan Alle hens aan dek. ZeiltochtVijf BN'ers beginnen aan een loodzware zeiltocht, die ze van Las Palmas naar Nederland moet brengen. Drie weken lang zitten ze op elkaars lip en dat zorgt voor de nodige uitbarstingen: Victor Reinier die "luister nou godverdomme" schreeuwt naar Imanuelle Grives en een middelvinger terugkrijgt, bijvoorbeeld. Ook fysiek belooft het een ware uitputtingsslag te worden. Bekijk de promo van Alle hens aan dek hierboven. Alle hens aan dek is vanaf maandag 9 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Alle hens aan dek terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Imanuelle Grives barst in tranen uit bij Jinek: "Het maakte me allemaal niet meer uit" Bekijk deze video » Bekijk hele gesprek met Imanuelle Grives over arrestatie in Jinek Bekijk deze video »
TV :
Zien: nieuw SBS-programma Alle hens aan dek belooft spektakel met én tussen BN'ers

Zeiltocht
Vijf BN'ers beginnen aan een loodzware zeiltocht, die ze van Las Palmas naar Nederland moet brengen. Drie weken lang zitten ze op elkaars lip en dat zorgt voor de nodige uitbarstingen: Victor Reinier die "luister nou godverdomme" schreeuwt naar Imanuelle Grives en een middelvinger terugkrijgt, bijvoorbeeld. Ook fysiek belooft het een ware uitputtingsslag te worden.

Bekijk de promo van Alle hens aan dek hierboven.

Alle hens aan dek is vanaf maandag 9 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Alle hens aan dek terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: nieuw SBS-programma Alle hens aan dek belooft spektakel met én tussen BN'ers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV