KLM-crisis: "Hoekstra wil dat luchtvaartmaatschappij eerst intern orde op zaken stelt" (video)

KLM-crisis: "Hoekstra wil dat luchtvaartmaatschappij eerst intern orde op zaken stelt" (video)

KLM-piloten liggen flink onder vuur, nadat ze niet open leken te staan voor een langer loonoffer, van vijf jaar. Toch lijkt er nu een opening: "Ze hebben nu wel aangegeven na het aflopen van het huidige offer van anderjalf jaar opnieuw in gesprek te willen gaan", vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens.

'Hoekstra voelt er niks voor'
Of daarmee de kou uit de lucht is, is nog maar zeer de vraag: "Wopke Hoekstra voelt er niks voor en vindt dat KLM het eerst intern moet gaan oplossen en eens moet gaan worden." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

KLM-crisis: &quot;<em>Hoekstra</em> wil dat luchtvaartmaatschappij eerst intern orde op zaken stelt&quot; (video) KLM-piloten liggen flink onder vuur, nadat ze niet open leken te staan voor een langer loonoffer, van vijf jaar. Toch lijkt er nu een opening: "Ze hebben nu wel aangegeven na het aflopen van het huidige offer van anderjalf jaar opnieuw in gesprek te willen gaan", vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens. 'Hoekstra voelt er niks voor'Of daarmee de kou uit de lucht is, is nog maar zeer de vraag: "Wopke Hoekstra voelt er niks voor en vindt dat KLM het eerst intern moet gaan oplossen en eens moet gaan worden." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Wordt de KLM in leven gehouden? Wopke Hoekstra reageert (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
KLM-crisis: "Hoekstra wil dat luchtvaartmaatschappij eerst intern orde op zaken stelt" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op KLM-crisis: "Hoekstra wil dat luchtvaartmaatschappij eerst intern orde op zaken stelt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier