Oorlog Wopke Hoekstra en KLM-piloten: "Salarissen bevriezen tot 2025" (video)

Oorlog Wopke Hoekstra en KLM-piloten: "Salarissen bevriezen tot 2025" (video)

Als de ruzie tussen minister Hoekstra van Financiën en de piloten niet snel wordt opgelost, gaat KLM waarschijnlijk failliet. De spanningen zijn pas uit de lucht als alle partijen zwichten voor de eisen van de minister. Een van deze eisen is dat de salarissen van de piloten verlaagd moeten worden. Wat de andere eisen precies zijn, zie je in de uitleg van RTL Z.

Bekijk de video van RTL Z hieronder.

Oorlog <em>Wopke Hoekstra en KLM-piloten</em>: &quot;Salarissen bevriezen tot 2025&quot; (video) Als de ruzie tussen minister Hoekstra van Financiën en de piloten niet snel wordt opgelost, gaat KLM waarschijnlijk failliet. De spanningen zijn pas uit de lucht als alle partijen zwichten voor de eisen van de minister. Een van deze eisen is dat de salarissen van de piloten verlaagd moeten worden. Wat de andere eisen precies zijn, zie je in de uitleg van RTL Z. Bekijk de video van RTL Z hieronder. Bekijk ook KLM-crisis: "Hoekstra wil dat luchtvaartmaatschappij eerst intern orde op zaken stelt" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Oorlog Wopke Hoekstra en KLM-piloten: "Salarissen bevriezen tot 2025" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oorlog Wopke Hoekstra en KLM-piloten: "Salarissen bevriezen tot 2025" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier