Moordvrouw seizoen 3 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Moordvrouw seizoen 3 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Moordvrouw seizoen 3 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending RTL 8 herhaalt vanaf vanavond het derde en best bekeken seizoen van de politieserie Moordvrouw. Het seizoen uit 2014 is de komende maandagen met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. HoogspanningDe serie gaat over een uiterst gemotiveerd en professioneel politieteam dat voortdurend onder hoogspanning staat om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. ParachutistIn de eerste aflevering van dit seizoen komt een parachutist uit de lucht vallen op een terras. Het blijkt dat zijn scherm niet is opengegaan. Fenna Kremer en haar collega's onderzoeken of het hier gaat om een ongeluk, of dat er iets anders aan de hand is. SpanningenOndertussen heeft Fenna zorgen om haar vader en ontstaan er binnen het rechercheteam spanningen die niet zonder gevolgen blijven. Opnames Flikken Maastricht weer van start, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Moordvrouw seizoen 3 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

RTL 8 herhaalt vanaf vanavond het derde en best bekeken seizoen van de politieserie Moordvrouw. Het seizoen uit 2014 is de komende maandagen met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien.

Hoogspanning
De serie gaat over een uiterst gemotiveerd en professioneel politieteam dat voortdurend onder hoogspanning staat om dreigende catastrofes het hoofd te bieden.

Parachutist
In de eerste aflevering van dit seizoen komt een parachutist uit de lucht vallen op een terras. Het blijkt dat zijn scherm niet is opengegaan. Fenna Kremer en haar collega's onderzoeken of het hier gaat om een ongeluk, of dat er iets anders aan de hand is.

Spanningen
Ondertussen heeft Fenna zorgen om haar vader en ontstaan er binnen het rechercheteam spanningen die niet zonder gevolgen blijven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Moordvrouw seizoen 3 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen