Waar is De Mol? met Sylvana Simons gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Waar is De Mol? met Sylvana Simons gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Waar is De Mol? met Sylvana Simons gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van 'Waar is De Mol?' in Nederland verkent Johnny de Mol met politica en voormalig tv-presentatrice Sylvana Simons de provincie Noord-Holland. RoadtripVanuit geboorteland Suriname kwam Sylvana als baby met haar ouders terecht in Noord-Holland. Met Johnny maakt ze een roadtrip langs voor haar bekende locaties, maar wordt ze ook verrast met nieuwe Noord-Hollandse bezienswaardigheden. KamperenZe gaan bijvoorbeeld paardrijden in de bossen van Bergen aan Zee en kamperen in een oer-Hollandse setting. Tijdens de rondreis vertelt Sylvana openhartig over haar hectische privéleven. BedreigingenOok wordt er over haar politieke ambities gesproken voor Den Haag, de bedreigingen en haar start als leek in de gemeenteraad van Amsterdam. Sergio Herman over de alzheimer en het overlijden van zijn vader (video) Bekijk deze video » Waar is De Mol?: Sergio Herman en Johnny de Mol nemen tattoo bij Henk Schiffmacher Bekijk deze video » Fred van Leer over zijn burn-out in Waar is de Mol? (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Waar is De Mol? met Sylvana Simons gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze aflevering van 'Waar is De Mol?' in Nederland verkent Johnny de Mol met politica en voormalig tv-presentatrice Sylvana Simons de provincie Noord-Holland.

Roadtrip
Vanuit geboorteland Suriname kwam Sylvana als baby met haar ouders terecht in Noord-Holland. Met Johnny maakt ze een roadtrip langs voor haar bekende locaties, maar wordt ze ook verrast met nieuwe Noord-Hollandse bezienswaardigheden.

Kamperen
Ze gaan bijvoorbeeld paardrijden in de bossen van Bergen aan Zee en kamperen in een oer-Hollandse setting. Tijdens de rondreis vertelt Sylvana openhartig over haar hectische privéleven.

Bedreigingen
Ook wordt er over haar politieke ambities gesproken voor Den Haag, de bedreigingen en haar start als leek in de gemeenteraad van Amsterdam.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Waar is De Mol?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waar is De Mol? met Sylvana Simons gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen