Jinek gemist? Thierry Baudet door Eva Jinek geconfronteerd met uitspraken

Jinek gemist? Thierry Baudet door Eva Jinek geconfronteerd met uitspraken

Maandag zat Thierry Baudet samen met Forum voor Democratie-kandidaten Nicki Verweij en Eva Vlaardingerbroek aan tafel bij Jinek om te vertellen waarom hun partij nu zo laag in de peilingen staat. Volgens Eva Jinek is dat deels te wijten aan het feit dat Baudet zich inliet met complotdenkers als Willem Engel, maar daar neemt hij nu afstand van. Jinek confronteert hem echter ook met de uitspraak dat hij niet gelooft in het gevaar van corona.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 2 november. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 2 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? <em>Thierry Baudet</em> door Eva Jinek geconfronteerd met uitspraken Maandag zat Thierry Baudet samen met Forum voor Democratie-kandidaten Nicki Verweij en Eva Vlaardingerbroek aan tafel bij Jinek om te vertellen waarom hun partij nu zo laag in de peilingen staat. Volgens Eva Jinek is dat deels te wijten aan het feit dat Baudet zich inliet met complotdenkers als Willem Engel, maar daar neemt hij nu afstand van. Jinek confronteert hem echter ook met de uitspraak dat hij niet gelooft in het gevaar van corona. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 2 november. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 2 november terugkijken bij Gids.tv. GerommelVolgens Baudet is dat een beetje een "boude uitspraak" geweest. Nicki Verweij is arts en zij staat op de derde plek van de kandidatenlijst, en volgens haar is dat een signaal dat Forum voor Democratie niet (meer) luistert naar figuren als Engel, die mensen opriepen zich niet aan de coronamaatregelen te houden, en dat het virus wél serieus wordt genomen. De daling in de peilingen is verder ook te wijten aan het interne gerommel, erkent Baudet. Belangrijker nog is volgens hem dat regeringspartijen nu in charge zijn vanwege de coronacrisis. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Thierry Baudet door Eva Jinek geconfronteerd met uitspraken

Gerommel
Volgens Baudet is dat een beetje een "boude uitspraak" geweest. Nicki Verweij is arts en zij staat op de derde plek van de kandidatenlijst, en volgens haar is dat een signaal dat Forum voor Democratie niet (meer) luistert naar figuren als Engel, die mensen opriepen zich niet aan de coronamaatregelen te houden, en dat het virus wél serieus wordt genomen. De daling in de peilingen is verder ook te wijten aan het interne gerommel, erkent Baudet. Belangrijker nog is volgens hem dat regeringspartijen nu in charge zijn vanwege de coronacrisis.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Thierry Baudet door Eva Jinek geconfronteerd met uitspraken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier