Kijk LIVE naar uitslag Amerikaanse verkiezingen in NOS Amerika Kiest

Kijk LIVE naar uitslag Amerikaanse verkiezingen in NOS Amerika Kiest

UPDATE: Arjen van der Horst met het laatste nieuws over de Amerikaanse verkiezingen.

Kijk hierboven op dinsdag 3 november vanaf 23.30 uur LIVE naar de verkiezingsspecial NOS Amerika Kiest.

Het lijkt erop alsof de Dag des Oordeels is aangebroken: vandaag (dinsdag 3 november) gaan miljoenen Amerikanen naar de stembus om te kiezen voor Joe Biden of Donald Trump. Wie wordt de 46ste president van de Verenigde Staten? In de live-uitzending NOS Amerika Kiest druppelen de uitslagen binnen. Deze uitzending is ook LIVE te volgen via Gids.tv.

Bekijk hier het artikel met alle gasten in NOS Amerika Kiest.

Deskundigen en correspondenten
De uitzending van de NOS begint om 23.30 uur vanavond en zal duren tot en met woensdagochtend 4 november, 07.00 uur. Gedurende de uitzending zullen presentatoren Rob Trip, Jeroen Wollaars en Malou Petter in gesprek gaan met tal van Amerikadeskundigen, onder wie Laila Frank en Robbert Dijkgraaf. Ook wordt geschakeld met correspondenten in de Verenigde Staten en er wordt gesproken met de huidige VS-ambassadeur Pete Hoekstra.

Kijk hierboven op dinsdag 3 november vanaf 23.30 uur LIVE naar NOS Amerika Kiest, de verkiezingsspecial waarin de uitslagen bekendgemaakt worden. Hieronder kun je het laatste grote interview van president Donald Trump vóór de verkiezingen terugkijken.

Kijk LIVE naar uitslag <em>Amerikaanse verkiezingen</em> in NOS Amerika Kiest UPDATE: Arjen van der Horst met het laatste nieuws over de Amerikaanse verkiezingen. Kijk hierboven op dinsdag 3 november vanaf 23.30 uur LIVE naar de verkiezingsspecial NOS Amerika Kiest. Het lijkt erop alsof de Dag des Oordeels is aangebroken: vandaag (dinsdag 3 november) gaan miljoenen Amerikanen naar de stembus om te kiezen voor Joe Biden of Donald Trump. Wie wordt de 46ste president van de Verenigde Staten? In de live-uitzending NOS Amerika Kiest druppelen de uitslagen binnen. Deze uitzending is ook LIVE te volgen via Gids.tv. Bekijk hier het artikel met alle gasten in NOS Amerika Kiest. Deskundigen en correspondentenDe uitzending van de NOS begint om 23.30 uur vanavond en zal duren tot en met woensdagochtend 4 november, 07.00 uur. Gedurende de uitzending zullen presentatoren Rob Trip, Jeroen Wollaars en Malou Petter in gesprek gaan met tal van Amerikadeskundigen, onder wie Laila Frank en Robbert Dijkgraaf. Ook wordt geschakeld met correspondenten in de Verenigde Staten en er wordt gesproken met de huidige VS-ambassadeur Pete Hoekstra. Kijk hierboven op dinsdag 3 november vanaf 23.30 uur LIVE naar NOS Amerika Kiest, de verkiezingsspecial waarin de uitslagen bekendgemaakt worden. Hieronder kun je het laatste grote interview van president Donald Trump vóór de verkiezingen terugkijken. Bekijk ook Amerikaanse verkiezingen: grote angst voor rellen na verkiezingsuitslag (video) Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: "Amerikaanse verkiezingen worden spannender dan we dachten" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar uitslag Amerikaanse verkiezingen in NOS Amerika KiestPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar uitslag Amerikaanse verkiezingen in NOS Amerika Kiest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen