Video: Maarten van Rossem in De Geknipte Gast over Amerikaanse verkiezingen

Video: Maarten van Rossem in De Geknipte Gast over Amerikaanse verkiezingen

Maarten van Rossem is dinsdagavond te gast bij Özcan Akyol in diens kapsalon. Op de avond van de Amerikaanse verkiezingen gaat het uiteraard ook over Trump. Bekijk het fragment van De Geknipte Gast hieronder.

Video: Maarten van Rossem in <em>De Geknipte Gast</em> over Amerikaanse verkiezingen Maarten van Rossem is dinsdagavond te gast bij Özcan Akyol in diens kapsalon. Op de avond van de Amerikaanse verkiezingen gaat het uiteraard ook over Trump. Bekijk het fragment van De Geknipte Gast hieronder. De Geknipte Gast is iedere dinsdag om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Ozcan Akyol over zijn droomgast Paul Witteman Bekijk deze video »
De Geknipte Gast - Maarten van Rossem

Özcan Akyol: 'Op de avond van de Amerikaanse presidentsverkiezingen geeft Maarten van Rossem een minicollege over de stand van het land.' De Geknipte Gast, vanavond om 21:05 op NPO 2

Posted by BNNVARA on Monday, November 2, 2020
TV :
Video: Maarten van Rossem in De Geknipte Gast over Amerikaanse verkiezingen

De Geknipte Gast is iedere dinsdag om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Maarten van Rossem in De Geknipte Gast over Amerikaanse verkiezingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier