Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending De acht overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje gaan in deze aflevering op de culinaire toer. ToetjesDe bekende hobbyfotografen krijgen een actieshoot met toetjes. Een foodshoot met alleen maar desserts. Dus gooien, strooien en spuiten! ModellenIn Rotterdam doen ze een architectuurshoot. Ze moeten daarbij niet alleen een gebouw vastleggen, maar ook een model er een rol in geven. En die modellen zijn bijzonder: van een prima ballerina tot een Nederlands kampioen speerwerpen. Bert van Leeuwen over naaktmodel in Het Perfecte Plaatje: "Goed geschapen" (video) Bekijk deze video » Bert van Leeuwen tegen naaktmodel in Het Perfecte Plaatje: ‘Hand voor je dinges’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De acht overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje gaan in deze aflevering op de culinaire toer.

Toetjes
De bekende hobbyfotografen krijgen een actieshoot met toetjes. Een foodshoot met alleen maar desserts. Dus gooien, strooien en spuiten!

Modellen
In Rotterdam doen ze een architectuurshoot. Ze moeten daarbij niet alleen een gebouw vastleggen, maar ook een model er een rol in geven. En die modellen zijn bijzonder: van een prima ballerina tot een Nederlands kampioen speerwerpen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen