Woensdag in de 5 Uur Show: Sergio over First Dates VIPS & Amerikaanse verkiezingen

Woensdag in de 5 Uur Show: Sergio over First Dates VIPS & Amerikaanse verkiezingen

Carolina Lo Galbo presenteert woensdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen:

  • Gastheer Sergio en VIP-deelnemer Johan Vlemmix praten over de populaire datingshow First Dates en de speciale editie met BN'ers
  • Presentator Sander de Kramer is de gast van de dag
  • Ook is er uiteraard aandacht voor de Amerikaanse verkiezingen

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van woensdag hieronder

Woensdag in de <em>5 Uur Show</em>: Sergio over First Dates VIPS &amp; Amerikaanse verkiezingen Carolina Lo Galbo presenteert woensdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen: Gastheer Sergio en VIP-deelnemer Johan Vlemmix praten over de populaire datingshow First Dates en de speciale editie met BN'ers Presentator Sander de Kramer is de gast van de dag Ook is er uiteraard aandacht voor de Amerikaanse verkiezingen Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van woensdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Roos Schlikker: "Seksfilmpje Fred van Leer was bijna niet te vermijden" (video) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in de 5 Uur Show: Sergio over First Dates VIPS & Amerikaanse verkiezingen

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV