Zo belangrijk is KLM voor Nederland: "Staat is groot aandeelhouder" (video)

Zo belangrijk is KLM voor Nederland: "Staat is groot aandeelhouder" (video)

De KLM is de laatste tijd veel in het nieuws geweest, vanwege de eisen van minister Wopke Hoekstra. De laatste vakbonden zijn akkoord met de voorwaarden over loonoffers bij KLM. De luchtvaartmaatschappij krijgt 3,4 miljard euro staatssteun om de coronacrisis te overleven. Hoekstra sprak over een domino-effect wanneer KLM failliet zou gaan, waarbij hij het heeft over de bedrijvigheid rondom de luchthaven en in heel Nederland. De val van KLM heeft dus invloed op heel veel banen en inkomsten in Nederland.

Bekijk de video van NU.nl hieronder.

Zo belangrijk is <em>KLM</em> voor Nederland: &quot;Staat is groot aandeelhouder&quot; (video) De KLM is de laatste tijd veel in het nieuws geweest, vanwege de eisen van minister Wopke Hoekstra. De laatste vakbonden zijn akkoord met de voorwaarden over loonoffers bij KLM. De luchtvaartmaatschappij krijgt 3,4 miljard euro staatssteun om de coronacrisis te overleven. Hoekstra sprak over een domino-effect wanneer KLM failliet zou gaan, waarbij hij het heeft over de bedrijvigheid rondom de luchthaven en in heel Nederland. De val van KLM heeft dus invloed op heel veel banen en inkomsten in Nederland. Bekijk de video van NU.nl hieronder. Bekijk ook Oorlog Wopke Hoekstra en KLM-piloten: "Salarissen bevriezen tot 2025" (video) Bekijk deze video » Jinek gemist? Jeroen Smit opent aanval op pilotenvakbond VNV: "Jullie maken veel kapot" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zo belangrijk is KLM voor Nederland: "Staat is groot aandeelhouder" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zo belangrijk is KLM voor Nederland: "Staat is groot aandeelhouder" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier