Op1 gemist? Laila Frank: "De gunfactor tussen Democraten en Republikeinen is verdwenen"

Op1 gemist? Laila Frank: "De gunfactor tussen Democraten en Republikeinen is verdwenen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Laila Frank: &quot;De gunfactor tussen Democraten en Republikeinen is verdwenen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 november terugkijken bij Gids.tv. Laila Frank en Arendo Joustra bespreken de speech van Donald Trump waarin hij het verkiezingsstelsel beticht van fraude. Volgens Frank is de gunfactor al een tijdje verdwenen tussen de twee partijen van de Democraten en Republikeinen, dus wordt het moeilijk het land nog echt bij elkaar te houden. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Ondernemer Frederique van der Wal woont in Amerika (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Laila Frank: "De gunfactor tussen Democraten en Republikeinen is verdwenen"

Laila Frank en Arendo Joustra bespreken de speech van Donald Trump waarin hij het verkiezingsstelsel beticht van fraude. Volgens Frank is de gunfactor al een tijdje verdwenen tussen de twee partijen van de Democraten en Republikeinen, dus wordt het moeilijk het land nog echt bij elkaar te houden.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Laila Frank: "De gunfactor tussen Democraten en Republikeinen is verdwenen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier