Kijk LIVE naar Het Grootste Coronaspreekuur met Jeroen Pauw en Ajouad El Miloudi

Kijk LIVE naar Het Grootste Coronaspreekuur met Jeroen Pauw en Ajouad El Miloudi

Nog altijd leeft de Nederlandse bevolking met veel vragen én zorgen omtrent het coronavirus. Op initiatief van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen wordt er een speciale livestream georganiseerd, Het Grootste Coronaspreekuur, waarin bezorgde Nederlanders hun vragen over het virus kunnen stellen aan experts. Het programma wordt gepresenteerd door Jeroen Pauw en Ajouad El Miloudi.

Tekst gaat verder onder video.

Kijk LIVE naar <em>Het Grootste Coronaspreekuur</em> met Jeroen Pauw en Ajouad El Miloudi Nog altijd leeft de Nederlandse bevolking met veel vragen én zorgen omtrent het coronavirus. Op initiatief van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen wordt er een speciale livestream georganiseerd, Het Grootste Coronaspreekuur, waarin bezorgde Nederlanders hun vragen over het virus kunnen stellen aan experts. Het programma wordt gepresenteerd door Jeroen Pauw en Ajouad El Miloudi. Tekst gaat verder onder video. GastenIn de live-uitzending komen tal van bekende gasten langs om vragen te beantwoorden: Ton de Boer (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen) Enny Das (Radboud Universiteit) Jaap van Dissel (RIVM) Diederik Gommers (Nederlandse Vereniging voor Intensive Care) Jaron Harambam (KU Leuven) Hugo de Jonge (Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) Agnes Kant (Bijwerkingencentrum Lareb) Miriam Sturkenboom (UMC Utrecht) Leonoor Wijmans (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen) Tekst gaat verder onder video's. Bekijk ook Video: zo ver zijn ze met het coronavaccin Bekijk deze video » Zien: Hugo de Jonge op Binnenhof belaagd door complotdenker die hem wil spreken Bekijk deze video » VragenTijdens de livestream kunnen er via YouTube vragen over het coronavirus en een mogelijk vaccin gesteld worden aan de gasten. Wanneer werkt een medicijn tegen corona goed genoeg? Wat zijn de behandelmogelijkheden? En hoe kan een coronavaccin veilig zijn, als het proces nu zo snel gaat? Het zijn allemaal kwesties die leven in Nederland. Ajouad El Miloudi ging daarnaast de straat op om de stemming onder Nederlanders te peilen. Kijk hierboven op donderdag 5 november LIVE naar de uitzending Het Grootste Coronaspreekuur. Bekijk ook Geert Wilders over nieuwe coronamaatregelen: "Kabinet heeft steken laten vallen" (video) Bekijk deze video » Terugkijken: persconferentie Rutte en de Jonge van dinsdag 3 november (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar Het Grootste Coronaspreekuur met Jeroen Pauw en Ajouad El Miloudi

Gasten
In de live-uitzending komen tal van bekende gasten langs om vragen te beantwoorden:

  • Ton de Boer (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen)
  • Enny Das (Radboud Universiteit)
  • Jaap van Dissel (RIVM)
  • Diederik Gommers (Nederlandse Vereniging voor Intensive Care)
  • Jaron Harambam (KU Leuven)
  • Hugo de Jonge (Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport)
  • Agnes Kant (Bijwerkingencentrum Lareb)
  • Miriam Sturkenboom (UMC Utrecht)
  • Leonoor Wijmans (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen)

Tekst gaat verder onder video's.

Vragen
Tijdens de livestream kunnen er via YouTube vragen over het coronavirus en een mogelijk vaccin gesteld worden aan de gasten. Wanneer werkt een medicijn tegen corona goed genoeg? Wat zijn de behandelmogelijkheden? En hoe kan een coronavaccin veilig zijn, als het proces nu zo snel gaat? Het zijn allemaal kwesties die leven in Nederland. Ajouad El Miloudi ging daarnaast de straat op om de stemming onder Nederlanders te peilen.

Kijk hierboven op donderdag 5 november LIVE naar de uitzending Het Grootste Coronaspreekuur.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Het Grootste Coronaspreekuur met Jeroen Pauw en Ajouad El Miloudi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen