Tim Hofman ruziet met NS over gewelddadige aanhouding: "Ik wil weten wat daar gebeurd is!"

Tim Hofman ruziet met NS over gewelddadige aanhouding: "Ik wil weten wat daar gebeurd is!"

Voor zijn webserie #BOOS helpt presentator Tim Hofman Lorenzo, die op een station van NS te maken kreeg met een zeer gewelddadige aanhouding. Hofman praat met een woordvoerder van de Nederlandse Spoorwegen, waarbij de gemoederen hoog oplopen: "Ik wil weten wat daar gebeurd is!"

<em>Tim Hofman</em> ruziet met NS over gewelddadige aanhouding: &quot;Ik wil weten wat daar gebeurd is!&quot; Voor zijn webserie #BOOS helpt presentator Tim Hofman Lorenzo, die op een station van NS te maken kreeg met een zeer gewelddadige aanhouding. Hofman praat met een woordvoerder van de Nederlandse Spoorwegen, waarbij de gemoederen hoog oplopen: "Ik wil weten wat daar gebeurd is!" PissigDe nieuwe aflevering van #BOOS is het tweede deel waarin Lorenzo centraal staat. Hij kreeg vier man in zijn nek, gevolgd door achttien uur cel, maar was dat wel terecht? Lorenzo is in het gesprek met de NS-woordvoerder ook niet op zijn mondje gevallen en daar is de woordvoerder niet blij mee: "Nu maak jij een collega volstrekt belachelijk. Daar word ik heel pissig over!" Bekijk de video van #BOOS hierboven. Bekijk ook Tim Hofman in Op1: ‘Geloof niet belangrijker dan kunst, sport, passie of liefde’ Bekijk deze video » Bridget Maasland: "Hoezo heeft Tim Hofman geen tijd voor Op1?" (video) Bekijk deze video »

Pissig
De nieuwe aflevering van #BOOS is het tweede deel waarin Lorenzo centraal staat. Hij kreeg vier man in zijn nek, gevolgd door achttien uur cel, maar was dat wel terecht? Lorenzo is in het gesprek met de NS-woordvoerder ook niet op zijn mondje gevallen en daar is de woordvoerder niet blij mee: "Nu maak jij een collega volstrekt belachelijk. Daar word ik heel pissig over!"

Bekijk de video van #BOOS hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim Hofman ruziet met NS over gewelddadige aanhouding: "Ik wil weten wat daar gebeurd is!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier