Video: emigreert Donald Trump naar 'apenland' België na verkiezingsnederlaag?

Video: emigreert Donald Trump naar 'apenland' België na verkiezingsnederlaag?

In Nederland hebben we LuckyTV, maar ook in België kunnen ze er wat van. Nadat Donald Trump enkele weken geleden aankondigde misschien wel het land te verlaten bij een nederlaag tegen Joe Biden, hebben enkele Belgen een hilarische video gemaakt over Trumps emigratie.

Video: emigreert <em>Donald Trump</em> naar 'apenland' België na verkiezingsnederlaag? In Nederland hebben we LuckyTV, maar ook in België kunnen ze er wat van. Nadat Donald Trump enkele weken geleden aankondigde misschien wel het land te verlaten bij een nederlaag tegen Joe Biden, hebben enkele Belgen een hilarische video gemaakt over Trumps emigratie. Poetin en KimDeze video verscheen voor de verkiezingen, maar is met de huidige stand van zaken - waarbij het nog altijd ongemeen spannend is - niet minder hilarisch. Trump gaat op bezoek bij onder anderen Vladimir Poetin, Kim Jong-un en paus Franciscus om 'asiel' aan te vragen, maar dat lijkt hem allemaal toch niet wat. Dan blijft er nog maar één "apenland" over: België! Bekijk de hilarische video van Donald Trump hierboven. Bekijk ook Donald Trump ziet fraude in verkiezingen: is hij bang voor democratische post-stemmen? Bekijk deze video » Bekijk meest hilarische video’s over Donald Trump: van Snollebollekes tot SNL Bekijk deze video »
Humor :
Video: emigreert Donald Trump naar 'apenland' België na verkiezingsnederlaag?

Poetin en Kim
Deze video verscheen voor de verkiezingen, maar is met de huidige stand van zaken - waarbij het nog altijd ongemeen spannend is - niet minder hilarisch. Trump gaat op bezoek bij onder anderen Vladimir Poetin, Kim Jong-un en paus Franciscus om 'asiel' aan te vragen, maar dat lijkt hem allemaal toch niet wat. Dan blijft er nog maar één "apenland" over: België!

Bekijk de hilarische video van Donald Trump hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: emigreert Donald Trump naar 'apenland' België na verkiezingsnederlaag? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV