Live stream EK Veldrijden (mannen)

Live stream EK Veldrijden (mannen)

Kijk zondag 8 november vanaf 13.30 uur LIVE naar EK Veldrijden mannen via de livestream hierboven.

Op zaterdag 7 en zondag 8 november is het EK veldrijden in Rosmalen. NPO 1 en Eurosport 2 zenden zowel de vrouwen- als mannenwedstrijd live op tv uit. Je kunt de vrouwenwedstrijd ook volgen via bovenstaande livestream.

Op zondag rijden de mannen vanaf 13.30 uur het EK. Mathieu van der Poel is er niet bij en kan zijn titel niet verdedigen. Met Eli Iserbyt en Toon Aerts zijn twee Belgen favoriet. Van de Nederlanders maakt Lars van der Haar de meeste kans op de Europese titel.

Het EK veldrijden is zondag 8 november vanaf 13.30 uur live te zien op NPO 1, Eurosport 2 en via de livestream hierboven.

Live stream <em>EK Veldrijden</em> (mannen) Kijk zondag 8 november vanaf 13.30 uur LIVE naar EK Veldrijden mannen via de livestream hierboven. Op zaterdag 7 en zondag 8 november is het EK veldrijden in Rosmalen. NPO 1 en Eurosport 2 zenden zowel de vrouwen- als mannenwedstrijd live op tv uit. Je kunt de vrouwenwedstrijd ook volgen via bovenstaande livestream. Op zondag rijden de mannen vanaf 13.30 uur het EK. Mathieu van der Poel is er niet bij en kan zijn titel niet verdedigen. Met Eli Iserbyt en Toon Aerts zijn twee Belgen favoriet. Van de Nederlanders maakt Lars van der Haar de meeste kans op de Europese titel. Het EK veldrijden is zondag 8 november vanaf 13.30 uur live te zien op NPO 1, Eurosport 2 en via de livestream hierboven. Bekijk ook Veldrijden Lille (vrouwen): Alvarado wint DVV Trofee Bekijk deze video » Alvarado wint Superprestige veldrijden in Middelkerke, bekijk de finish Bekijk deze video »
Live :
Live stream EK Veldrijden (mannen)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream EK Veldrijden (mannen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen