Ik geloof in mij over schilderij René Le Blanc gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik geloof in mij over schilderij René Le Blanc gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik geloof in mij over schilderij René Le Blanc gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van de realityserie Ik geloof in mij wordt het leven van de artiesten die vol zelfvertrouwen zitten verder gevolgd. René geschilderdRené le Blanc wordt vereeuwigd op het witte doek. Kunstenares en presentatrice Miriam Vleugels schildert en interviewt René voor het programma 'Creatief met Vleugels' van regionale omroep Parkstad. Nieuwe brilRutger vindt het in deze aflevering tijd voor een nieuwe bril en nieuwe strooifoto's.En Dave draait zijn clip op een bijzondere locatie en met bijzondere danseressen. Ik geloof in mij: René Le Blanc heeft nooit navigatie nodig... of toch wel? Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: René le Blanc wil dat René Froger cd uitreikt: ‘Maar hij vraagt geld’ Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: Wally dolblij met spectaculaire nieuwe videoclip Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van de realityserie Ik geloof in mij wordt het leven van de artiesten die vol zelfvertrouwen zitten verder gevolgd.

René geschilderd
René le Blanc wordt vereeuwigd op het witte doek. Kunstenares en presentatrice Miriam Vleugels schildert en interviewt René voor het programma 'Creatief met Vleugels' van regionale omroep Parkstad.

Nieuwe bril
Rutger vindt het in deze aflevering tijd voor een nieuwe bril en nieuwe strooifoto's.
En Dave draait zijn clip op een bijzondere locatie en met bijzondere danseressen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik geloof in mij

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik geloof in mij over schilderij René Le Blanc gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier