Joe Biden in speech: ‘Cijfers duidelijk, we gaan deze verkiezingen winnen’ (video)

Joe Biden in speech: ‘Cijfers duidelijk, we gaan deze verkiezingen winnen’ (video)

Joe Biden heeft vrijdag 6 november (afgelopen nacht voor Nederlandse tijd) een nieuwe toespraak gegeven. De democraat sprak vanuit zijn woonplaats Wilmington over het vertrouwen dat hij heeft in een overwinning in de Amerikaanse verkiezingen.

Biden denkt dat hij wint in Georgia
“De cijfers vertellen ons dat het duidelijk is, we gaan deze race winnen”, zegt Biden. “Kijk maar wat er sinds gisteren is gebeurd. 24 uur lagen we achter in Georgia, nu liggen we voor. En we gaan die staat winnen.” Donald Trump heeft eerder al laten weten zich niet neer te leggen bij een nederlaag en dreigt met een harde juridische strijd.

Bekijk de speech van Joe Biden in de video van de BBC hieronder.

<em>Joe Biden</em> in speech: ‘Cijfers duidelijk, we gaan deze verkiezingen winnen’ (video) Joe Biden heeft vrijdag 6 november (afgelopen nacht voor Nederlandse tijd) een nieuwe toespraak gegeven. De democraat sprak vanuit zijn woonplaats Wilmington over het vertrouwen dat hij heeft in een overwinning in de Amerikaanse verkiezingen. Bekijk ook Nancy Pelosi: "Het is duidelijk dat Joe Biden en Harris hebben gewonnen" (video) Bekijk deze video » Biden denkt dat hij wint in Georgia“De cijfers vertellen ons dat het duidelijk is, we gaan deze race winnen”, zegt Biden. “Kijk maar wat er sinds gisteren is gebeurd. 24 uur lagen we achter in Georgia, nu liggen we voor. En we gaan die staat winnen.” Donald Trump heeft eerder al laten weten zich niet neer te leggen bij een nederlaag en dreigt met een harde juridische strijd. Bekijk de speech van Joe Biden in de video van de BBC hieronder. Talkshow M gemist? Marc-Marie Huijbregts over de Amerikaanse verkiezingen Bekijk deze video » Veronica Inside over de bloedstollende verkiezingsstrijd in de VS (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Joe Biden in speech: ‘Cijfers duidelijk, we gaan deze verkiezingen winnen’ (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV