Jinek gemist? Glennis Grace komt met liedje over liefdesbreuk met Levy

Jinek gemist? Glennis Grace komt met liedje over liefdesbreuk met Levy

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 6 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Glennis Grace was vrijdag te gast bij Jinek. Ze sprak onder meer over haar recente liefdesbreuk en het lied dat ze hierover opnam.

Glennis Grace brengt na jaren nieuw nummer uit
Glennis maakte even geleden in een video op Instagram bekend dat zij en Levy na drie jaar uit elkaar zijn. Tijdens de relatiecrisis kreeg ze per toeval een nummer om te zingen, wat precies over haar situatie ging. Het is voor het eerst sinds jaren dat ze met een nieuw nummer komt.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Glennis Grace komt met liedje over liefdesbreuk met Levy Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 6 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Glennis Grace was vrijdag te gast bij Jinek. Ze sprak onder meer over haar recente liefdesbreuk en het lied dat ze hierover opnam. Bekijk ook Emotionele Glennis Grace over breuk tussen haar en Levy: 'Houden van is ook loslaten' Bekijk deze video » Glennis Grace brengt na jaren nieuw nummer uitGlennis maakte even geleden in een video op Instagram bekend dat zij en Levy na drie jaar uit elkaar zijn. Tijdens de relatiecrisis kreeg ze per toeval een nummer om te zingen, wat precies over haar situatie ging. Het is voor het eerst sinds jaren dat ze met een nieuw nummer komt. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Glennis Grace komt met liedje over liefdesbreuk met Levy


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Glennis Grace komt met liedje over liefdesbreuk met Levy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier