Jinek gemist? Joost Eerdmans: ‘Donald Trump denkt alleen maar aan revanche‘

Jinek gemist? Joost Eerdmans: ‘Donald Trump denkt alleen maar aan revanche‘

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 6 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Michiel Vos en Joost Eerdmans praten bij Jinek over de laatste ontwikkelingen in de Amerikaanse ontwikkelingen. “Ik denk dat het goed is dat er een einde aan komt, aan het eindeloze getel“, zegt Michiel Vos. Ook wordt er gesproken over Donald Trump en zijn heftige beschuldigingen omtrent fraude in de verkiezingen. “Hij zal alleen maar denken aan revanche, hij moet winnen“, aldus Eerdmans.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Joost Eerdmans: ‘Donald Trump denkt alleen maar aan revanche‘ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 6 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Joe Biden in speech: ‘Cijfers duidelijk, we gaan deze verkiezingen winnen’ (video) Bekijk deze video » Michiel Vos en Joost Eerdmans praten bij Jinek over de laatste ontwikkelingen in de Amerikaanse ontwikkelingen. “Ik denk dat het goed is dat er een einde aan komt, aan het eindeloze getel“, zegt Michiel Vos. Ook wordt er gesproken over Donald Trump en zijn heftige beschuldigingen omtrent fraude in de verkiezingen. “Hij zal alleen maar denken aan revanche, hij moet winnen“, aldus Eerdmans. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Joost Eerdmans: ‘Donald Trump denkt alleen maar aan revanche‘


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Joost Eerdmans: ‘Donald Trump denkt alleen maar aan revanche‘ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV