Wie Van De 3: Martien ondervraagt inbreker die 38.000 euro jatte: ‘Meid, echt?’

Wie Van De 3: Martien ondervraagt inbreker die 38.000 euro jatte: ‘Meid, echt?’

In Wie Van De 3 worden drie heren ondervraagd over wat ze zoal hebben gestolen. Een van de mannen bekent dat hij een keer een geldkist jatte met 38.000 euro erin. Martien Meiland is nogal onder de indruk. “Meid, echt?”

Bekijk het fragment van Wie Van De 3 in de video hieronder.

Het spelprogramma Wie Van De 3 is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Wie Van De 3 gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wie Van De 3</em>: Martien ondervraagt inbreker die 38.000 euro jatte: ‘Meid, echt?’ In Wie Van De 3 worden drie heren ondervraagd over wat ze zoal hebben gestolen. Een van de mannen bekent dat hij een keer een geldkist jatte met 38.000 euro erin. Martien Meiland is nogal onder de indruk. “Meid, echt?” Bekijk het fragment van Wie Van De 3 in de video hieronder. Het spelprogramma Wie Van De 3 is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Wie Van De 3 gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ryanne van Dorst: "Ik blijf voor altijd eenzaam op de bank met krat bier" (video) Bekijk deze video » Najib Amhali in Wie Van De 3: ‘Meneer 2, er hangt iets tussen uw benen’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie Van De 3: Martien ondervraagt inbreker die 38.000 euro jatte: ‘Meid, echt?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier