Honderden zinkgaten in Turkije: "Grond kan zo onder je voeten verdwijnen" (video)

Honderden zinkgaten in Turkije: "Grond kan zo onder je voeten verdwijnen" (video)

Het is een natuurlijk fenomeen, en er is niet veel aan te doen. In een Turkse provincie in het midden van het land zijn honderden zinkgaten ontstaan: grote gapende gaten in de oppervlakte van de aarde. Hele dorpen worden bedreigd. Correspondent Olaf Koens ging er kijken. De zinkgaten ontstaan door de hoeveelheid landbouw waar veel water voor nodig is. Dit water wordt ontrokken uit het grondwater, waar dus holtes ontstaan.

Bekijk de video van het RTL Nieuws hieronder.

<em>Honderden zinkgaten</em> in Turkije: &quot;Grond kan zo onder je voeten verdwijnen&quot; (video) Het is een natuurlijk fenomeen, en er is niet veel aan te doen. In een Turkse provincie in het midden van het land zijn honderden zinkgaten ontstaan: grote gapende gaten in de oppervlakte van de aarde. Hele dorpen worden bedreigd. Correspondent Olaf Koens ging er kijken. De zinkgaten ontstaan door de hoeveelheid landbouw waar veel water voor nodig is. Dit water wordt ontrokken uit het grondwater, waar dus holtes ontstaan. Bekijk de video van het RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Aardbeving Turkije: reddingswerkers zoeken overlevenden onder puin (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Honderden zinkgaten in Turkije: "Grond kan zo onder je voeten verdwijnen" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Honderden zinkgaten in Turkije: "Grond kan zo onder je voeten verdwijnen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier