Zondag met Lubach: Arjen zit vast in de aardgas-loop en biomassacentrales

Zondag met Lubach: Arjen zit vast in de aardgas-loop en biomassacentrales

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 8 november. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 8 november terugkijken.

Arjen Lubach snapt het probleem van 'Nederland Gasvrij' niet: "Dat het land gaat voor een duurzame toekomst, is goed. Maar waarom zoveel haast maken? Wijken loskoppelen van het gas is totaal niet efficient." In buurland Duitsland zijn ze volgens Lubach zelfs "jaloers dat Nederland al zo'n chique aardgasnetwerk heeft aangelegd".

<em>Zondag met Lubach</em>: Arjen zit vast in de <em>aardgas-loop</em> en biomassacentrales Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 8 november. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 8 november terugkijken. Arjen Lubach snapt het probleem van 'Nederland Gasvrij' niet: "Dat het land gaat voor een duurzame toekomst, is goed. Maar waarom zoveel haast maken? Wijken loskoppelen van het gas is totaal niet efficient." In buurland Duitsland zijn ze volgens Lubach zelfs "jaloers dat Nederland al zo'n chique aardgasnetwerk heeft aangelegd". Bekijk dit fragment van Zondag met Lubach hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Promo Zondag met Lubach vanuit Carré met fake news (video) Bekijk deze video » Zondag met Lubach: Hoe is het nu met de nertsen? (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach: Arjen zit vast in de aardgas-loop en biomassacentrales

Bekijk dit fragment van Zondag met Lubach hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV