Koos van Plateringen begint podcast: Eerlijk over Alcohol (video)

Koos van Plateringen begint podcast: Eerlijk over Alcohol (video)

Koos van Plateringen, jarenlang bekend als Mister Shownieuws, is begonnen met zijn eigen podcast: Eerlijk over alcohol. Daarin spreekt hij met bekende Nederlanders over hun alcoholgebruik.

Verslavingskliniek
Zelf loste Van Plateringen enige jaren geleden zijn alcoholprobleem op. Dat was niet eenvoudig: "In de verslavingskliniek merkte ik dat alcohol een veel grotere rol in mijn leven innam dan ik eigenlijk dacht."

Gasten
Wij zijn zijn gasten de komende tijd? "Ik praat met oud Playboy-hoofredacteur Jan Heemskerk. En ook actrice Sarah Chronis, die al acht jaar niet meer drinkt, is te gast. Met haar praat ik onder andere over de sociale druk van alcoholgebruik." Bekijk het fragment van het AD hieronder.

Koos van Plateringen begint podcast: <em>Eerlijk over Alcohol</em> (video) Koos van Plateringen, jarenlang bekend als Mister Shownieuws, is begonnen met zijn eigen podcast: Eerlijk over alcohol. Daarin spreekt hij met bekende Nederlanders over hun alcoholgebruik. VerslavingskliniekZelf loste Van Plateringen enige jaren geleden zijn alcoholprobleem op. Dat was niet eenvoudig: "In de verslavingskliniek merkte ik dat alcohol een veel grotere rol in mijn leven innam dan ik eigenlijk dacht." GastenWij zijn zijn gasten de komende tijd? "Ik praat met oud Playboy-hoofredacteur Jan Heemskerk. En ook actrice Sarah Chronis, die al acht jaar niet meer drinkt, is te gast. Met haar praat ik onder andere over de sociale druk van alcoholgebruik." Bekijk het fragment van het AD hieronder.
Show :
Koos van Plateringen begint podcast: Eerlijk over Alcohol (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV