Voorlopig geen regionale avondklok: "Te draconische maatregel" (video)

Voorlopig geen regionale avondklok: "Te draconische maatregel" (video)

Er komt op korte termijn waarschijnlijk geen regionale avondklok. Volgens Haagse bronnen houdt het kabinet formeel de optie nog open, maar zullen zij dinsdagavond bekend maken de maatregel vooralsnog niet in te stellen. Deze zou te draconisch zijn, waardoor het kabinet hier vanaf ziet. Het zou teveel doen denken aan de meest donkere periode van ons land, de Tweede Wereldoorlog. Meerdere politieke partijen zijn er dan ook fel op tegen om deze maatregel überhaupt in te zetten.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Voorlopig geen <em>regionale avondklok</em>: &quot;Te draconische maatregel&quot; (video) Er komt op korte termijn waarschijnlijk geen regionale avondklok. Volgens Haagse bronnen houdt het kabinet formeel de optie nog open, maar zullen zij dinsdagavond bekend maken de maatregel vooralsnog niet in te stellen. Deze zou te draconisch zijn, waardoor het kabinet hier vanaf ziet. Het zou teveel doen denken aan de meest donkere periode van ons land, de Tweede Wereldoorlog. Meerdere politieke partijen zijn er dan ook fel op tegen om deze maatregel überhaupt in te zetten. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Protest Napels tegen coronamaatregelen loopt uit de hand: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Voorlopig geen regionale avondklok: "Te draconische maatregel" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voorlopig geen regionale avondklok: "Te draconische maatregel" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV