Zien: zelfs Fox kapt persconferentie Team Donald Trump af na onjuiste beweringen

Zien: zelfs Fox kapt persconferentie Team Donald Trump af na onjuiste beweringen

Het team van de Amerikaanse president Donald Trump blijft in persconferenties beweren dat Joe Biden en de Democraten hebben gefraudeerd bij de presidentsverkiezingen. Dat ging zelfs Fox News maandagavond (9 november) te ver; de zender die normaal zeer Trump-gezind is kapte de persconferentie van persvoorlichter Kayleigh McEnany af.

Zien: zelfs Fox kapt persconferentie Team <em>Donald Trump</em> af na onjuiste beweringen Het team van de Amerikaanse president Donald Trump blijft in persconferenties beweren dat Joe Biden en de Democraten hebben gefraudeerd bij de presidentsverkiezingen. Dat ging zelfs Fox News maandagavond (9 november) te ver; de zender die normaal zeer Trump-gezind is kapte de persconferentie van persvoorlichter Kayleigh McEnany af. BeschuldigingenMcEnany, de persvoorlichter van het Witte Huis, kwam in haar persconferentie opnieuw met beschuldigingen van stemfraude tegen de Democraten - zonder enig bewijs te leveren. In navolging van veel andere netwerken ging dit zelfs het rechtse Fox News nu te ver: "Whoa, whoa, whoa. We moeten hier heel duidelijk zijn. Ze claimt dat de Democraten fraude plegen en illegaal stemmen toestaan. Als ze niet met bewijzen komt, dan kan ik dit niet uitzenden," aldus de Fox-presentator. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Waarom is Donald Trump zo'n "slechte verliezer"? Bekijk deze video » ZIEN: Arjen Lubach onderschept bijzonder bericht van Donald Trump aan Joe Biden (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: zelfs Fox kapt persconferentie Team Donald Trump af na onjuiste beweringen

Beschuldigingen
McEnany, de persvoorlichter van het Witte Huis, kwam in haar persconferentie opnieuw met beschuldigingen van stemfraude tegen de Democraten - zonder enig bewijs te leveren. In navolging van veel andere netwerken ging dit zelfs het rechtse Fox News nu te ver: "Whoa, whoa, whoa. We moeten hier heel duidelijk zijn. Ze claimt dat de Democraten fraude plegen en illegaal stemmen toestaan. Als ze niet met bewijzen komt, dan kan ik dit niet uitzenden," aldus de Fox-presentator.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV