Veronica Inside: Jan Boskamp in reclamespotje afhaalrestaurant De Kuip (video)

Veronica Inside: Jan Boskamp in reclamespotje afhaalrestaurant De Kuip (video)

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Veronica Inside van 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 9 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside:</em> Jan Boskamp in reclamespotje afhaalrestaurant De Kuip (video) Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Veronica Inside van 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 9 november terugkijken bij Gids.tv. Jan Boskamp draait zijn hand niet om voor een lekkere snack. Zo komt hij helemaal uit België gereden om een lekker Feyenoord burgertje te scoren bij het afhaalrestaurant De Kuip. Wilfred Genee voegt er nog even een disclaimer aan toe: "Het is een noodzakelijke reis en mag van de Belgische regering." Veronica Inside-collega René van der Gijp geeft hem groot gelijk: "Lekker hamburgertje naar binnen werken, is toch niet erg?" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jan Boskamp draait zijn hand niet om voor een lekkere snack. Zo komt hij helemaal uit België gereden om een lekker Feyenoord burgertje te scoren bij het afhaalrestaurant De Kuip. Wilfred Genee voegt er nog even een disclaimer aan toe: "Het is een noodzakelijke reis en mag van de Belgische regering." Veronica Inside-collega René van der Gijp geeft hem groot gelijk: "Lekker hamburgertje naar binnen werken, is toch niet erg?"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV