Felle kritiek op minister Arie Slob: "Ik word hier heel verdrietig van" (video)

Felle kritiek op minister Arie Slob: "Ik word hier heel verdrietig van" (video)

Minister Arie Slob van Basis- en Voortgezet Onderwijs bevindt zich in een lastig parket. Hij verdedigde maandag (9 november) in de Tweede Kamer een verklaring waarin ouders afstand moeten nemen van homoseksualiteit, omdat het een "veilige leeromgeving" creëert. Daar is nu veel kritiek op: "Ik word hier heel verdrietig van."

Felle kritiek op minister <em>Arie Slob</em>: &quot;Ik word hier heel verdrietig van&quot; (video) Minister Arie Slob van Basis- en Voortgezet Onderwijs bevindt zich in een lastig parket. Hij verdedigde maandag (9 november) in de Tweede Kamer een verklaring waarin ouders afstand moeten nemen van homoseksualiteit, omdat het een "veilige leeromgeving" creëert. Daar is nu veel kritiek op: "Ik word hier heel verdrietig van." BoosAstrid Oosenburg is voorzitter van COC Nederland, de belangenorganisatie van homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en mensen met een intersekse-conditie. Zij reageert niet alleen verdrietig, maar ook boos op de standpunten van ChristenUnie-politicus Slob. "Hoe kun je nou praten over een veilige leeromgeving als je al jongeren afwijst om wie ze zijn?" Bekijk de reacties op de uitspraken van Arie Slob hierboven. Bekijk ook LuckyTV: Arie Slob vermaakt zich prima in thuisquarantaine (video) Bekijk deze video » Bizarre beelden: Arie Slob wekt verbazing met uitspraken over homoseksualiteit Bekijk deze video »
Politiek :
Felle kritiek op minister Arie Slob: "Ik word hier heel verdrietig van" (video)

Boos
Astrid Oosenburg is voorzitter van COC Nederland, de belangenorganisatie van homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en mensen met een intersekse-conditie. Zij reageert niet alleen verdrietig, maar ook boos op de standpunten van ChristenUnie-politicus Slob. "Hoe kun je nou praten over een veilige leeromgeving als je al jongeren afwijst om wie ze zijn?"

Bekijk de reacties op de uitspraken van Arie Slob hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Felle kritiek op minister Arie Slob: "Ik word hier heel verdrietig van" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier