Esmee Visser wint olympisch goud op de 5 km; 'Heb wel lekker geschaatst'

Esmee Visser wint olympisch goud op de 5 km; 'Heb wel lekker geschaatst'

Esmee Visser wint olympisch goud op de 5 km; 'Heb wel lekker geschaatst' Esmee Visser haar sprookje duurt voort. De 22-jarige schaatster van IJsclub Nut en Vermaak in Leimuiden maakt dit seizoen een stormachtige groei door, rijdt vandaag voor het eerst tegen grootheden Martina Sáblíková en Claudia Pechstein en rijdt notabene een baanrecord die haar olympisch goud oplevert. De reactie van Esmee Visser na haar olympische 5.000 meter op de Winterspelen in Pyeongchang. De Olympische Spelen zijn tot en met zondag 25 februari iedere dag live te zien bij de NOS, Eurosport en verschillende internationale zenders. Lees alle informatie over Winterspelen in de Olympische Spelen-special van Gids.tv.
Olympische Spelen :
Esmee Visser wint olympisch goud op de 5 km; 'Heb wel lekker geschaatst'

Esmee Visser haar sprookje duurt voort. De 22-jarige schaatster van IJsclub Nut en Vermaak in Leimuiden maakt dit seizoen een stormachtige groei door, rijdt vandaag voor het eerst tegen grootheden Martina Sáblíková en Claudia Pechstein en rijdt notabene een baanrecord die haar olympisch goud oplevert. De reactie van Esmee Visser na haar olympische 5.000 meter op de Winterspelen in Pyeongchang.

De Olympische Spelen zijn tot en met zondag 25 februari iedere dag live te zien bij de NOS, Eurosport en verschillende internationale zenders. Lees alle informatie over Winterspelen in de Olympische Spelen-special van Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Esmee Visser wint olympisch goud op de 5 km; 'Heb wel lekker geschaatst' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV