RTLZ Zoekt Uit: "Erdogan brengt de Turkse economie in de problemen" (video)

RTLZ Zoekt Uit: "Erdogan brengt de Turkse economie in de problemen" (video)

De spanningen in Turkije lopen op. De baas van de Turkse centrale bank is ontslagen, de minister van Financiën is opgestapt. En dat lijkt geen toeval. De Turkse munt en economie zitten dik in de problemen. En dat is voor een flink deel te danken aan Erdogan. RTLZ maakte een item waarin dit wordt uitgelegd.

Bekijk de video van RTLZ hieronder:

<em>RTLZ Zoekt Uit:</em> &quot;Erdogan brengt de Turkse economie in de problemen&quot; (video) De spanningen in Turkije lopen op. De baas van de Turkse centrale bank is ontslagen, de minister van Financiën is opgestapt. En dat lijkt geen toeval. De Turkse munt en economie zitten dik in de problemen. En dat is voor een flink deel te danken aan Erdogan. RTLZ maakte een item waarin dit wordt uitgelegd. Bekijk de video van RTLZ hieronder: Bekijk ook Oorlog Wopke Hoekstra en KLM-piloten: "Salarissen bevriezen tot 2025" (video) Bekijk deze video » Corona-taks voor ouderen: 'De maatregelen zijn vooral ter bescherming van de kwetsbare mensen' (video) Bekijk deze video » Zien: zoveel macht heeft de Amerikaanse president met een verdeeld congres Bekijk deze video »
Nieuws :
RTLZ Zoekt Uit: "Erdogan brengt de Turkse economie in de problemen" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTLZ Zoekt Uit: "Erdogan brengt de Turkse economie in de problemen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier