Safari-toeristen filmen bijzondere beelden in Zuid-Afrika (video)

Safari-toeristen filmen bijzondere beelden in Zuid-Afrika (video)

Een groep toeristen is getuige van een uitzonderlijk moment tijdens hun safari in Zuid-Afrika, maar dan gebeurt er iets onverwachts: een enorme buffel wordt opgejaard door een groep leeuwen. Dat gebeurt natuurlijk vaker, maar van zo dicht bij is het toch bijzonder om te zien.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder:

Safari-toeristen filmen <em>bijzondere beelden</em> in Zuid-Afrika (video) Een groep toeristen is getuige van een uitzonderlijk moment tijdens hun safari in Zuid-Afrika, maar dan gebeurt er iets onverwachts: een enorme buffel wordt opgejaard door een groep leeuwen. Dat gebeurt natuurlijk vaker, maar van zo dicht bij is het toch bijzonder om te zien. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder: Bekijk ook Zien: supersnelle hyperloop-trein voor het eerst getest door mensen Bekijk deze video » Opmerkelijke beelden: mondkapjesboom in Den Bosch trekt veel bekijks Bekijk deze video » Boze demonstranten bestormen regeringsgebouw in Armenië (video) Bekijk deze video »
Viral :
Safari-toeristen filmen bijzondere beelden in Zuid-Afrika (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Safari-toeristen filmen bijzondere beelden in Zuid-Afrika (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier