The Crown seizoen 4 komt eraan: bekijk de terugblik op seizoen 3

The Crown seizoen 4 komt eraan: bekijk de terugblik op seizoen 3

Royalty- én serieliefhebbers kijken met smart uit naar zondag 15 november, want dan verschijnt het hagelnieuwe vierde seizoen van de hitserie The Crown op Netflix. Om je geheugen even op te frissen, kun je hier de terugblik op seizoen 3 kijken.

<em>The Crown</em> seizoen 4 komt eraan: bekijk de terugblik op seizoen 3 Royalty- én serieliefhebbers kijken met smart uit naar zondag 15 november, want dan verschijnt het hagelnieuwe vierde seizoen van de hitserie The Crown op Netflix. Om je geheugen even op te frissen, kun je hier de terugblik op seizoen 3 kijken. Koningin ElizabethNog altijd volgen we de Britse Queen Elizabeth II tijdens haar langdurige periode als vorst van het Britse koninkrijk. In het vorige seizoen werd ze voor het eerst gespeeld door Oscarwinnares Olivia Colman, die het stokje van Claire Foy overnam. Wat heeft ze allemaal meegemaakt in het afgelopen seizoen en op welk punt in de geschiedenis zijn we aanbeland? Bekijk de terugblik op seizoen 3 van The Crown hierboven. Het vierde seizoen van The Crown is vanaf zondag 15 november te zien op Netflix. Bekijk ook Zien: officiële trailer The Crown seizoen 4 (vanaf 15 november op Netflix) Bekijk deze video » Beau: Marc-Marie Huijbregts en Francis van Broekhuizen lyrisch over The Crown Bekijk deze video »
Serie :
The Crown seizoen 4 komt eraan: bekijk de terugblik op seizoen 3

Koningin Elizabeth
Nog altijd volgen we de Britse Queen Elizabeth II tijdens haar langdurige periode als vorst van het Britse koninkrijk. In het vorige seizoen werd ze voor het eerst gespeeld door Oscarwinnares Olivia Colman, die het stokje van Claire Foy overnam. Wat heeft ze allemaal meegemaakt in het afgelopen seizoen en op welk punt in de geschiedenis zijn we aanbeland?

Bekijk de terugblik op seizoen 3 van The Crown hierboven. Het vierde seizoen van The Crown is vanaf zondag 15 november te zien op Netflix.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV