Docent Sander schrijft brief aan minister Slob: "Gaat in je hoofd zitten" (video)

Docent Sander schrijft brief aan minister Slob: "Gaat in je hoofd zitten" (video)

Minister Arie Slob kwam veel voorbij in het nieuws de afgelopen dagen, vanwege zijn pittige standpunten over homo's op katholieke scholen. Sander Kalsbeek kreeg een persoonlijke vraag op zich afgevuurd na het nieuws van minister Slob van een leerling: "Meneer, wat doet u hieraan?" Na zo'n persoonlijke vraag bleef het in zijn hoofd spoken, dus heeft hij de minister een brief geschreven. Hij wilde hiermee zijn leerlingen beschermen en voor ze opkomen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Docent Sander schrijft brief aan <em>minister Slob</em>: &quot;Gaat in je hoofd zitten&quot; (video) Minister Arie Slob kwam veel voorbij in het nieuws de afgelopen dagen, vanwege zijn pittige standpunten over homo's op katholieke scholen. Sander Kalsbeek kreeg een persoonlijke vraag op zich afgevuurd na het nieuws van minister Slob van een leerling: "Meneer, wat doet u hieraan?" Na zo'n persoonlijke vraag bleef het in zijn hoofd spoken, dus heeft hij de minister een brief geschreven. Hij wilde hiermee zijn leerlingen beschermen en voor ze opkomen. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Justin's vader misbruikte jarenlang minderjarige meisjes: "Alleen maar verliezers" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docent Sander schrijft brief aan minister Slob: "Gaat in je hoofd zitten" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV