Beau gemist? René le Blanc (Ik Geloof In Mij): ‘’Burn-out’ viel wel mee’

Beau gemist? René le Blanc (Ik Geloof In Mij): ‘’Burn-out’ viel wel mee’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 11 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

De populariteit van zanger René le Blanc groeit enorm dankzij het programma Ik Geloof In Mij. Even geleden kreeg René het zo druk dat hij besloot om het rustiger aan te doen. In de media verschenen verhalen dat René een zware burn-out had, maar hij vertelt bij Beau dat dit niet het geval is en het allemaal erg meevalt…

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder.

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Beau</em> gemist? René le Blanc (<em>Ik Geloof In Mij</em>): ‘’Burn-out’ viel wel mee’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 11 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Succes van Ik Geloof in Mij werd René le Blanc te veel (video) Bekijk deze video » De populariteit van zanger René le Blanc groeit enorm dankzij het programma Ik Geloof In Mij. Even geleden kreeg René het zo druk dat hij besloot om het rustiger aan te doen. In de media verschenen verhalen dat René een zware burn-out had, maar hij vertelt bij Beau dat dit niet het geval is en het allemaal erg meevalt… Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Beau gemist? René le Blanc (Ik Geloof In Mij): ‘’Burn-out’ viel wel mee’Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? René le Blanc (Ik Geloof In Mij): ‘’Burn-out’ viel wel mee’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier