Kijk LIVE: Debat Kamer terreuraanslag Frankrijk en vrijheid van meningsuiting

Kijk LIVE: Debat Kamer terreuraanslag Frankrijk en vrijheid van meningsuiting

Kijk LIVE: Debat Kamer <em>terreuraanslag Frankrijk</em> en vrijheid van meningsuiting Kijk in de LIVESTREAM hierboven op donderdag 12 november vanaf ongeveer 10.15 uur naar het debat in de Tweede Kamer over de terreurdaad in Frankrijk. Vandaag wordt een debat gevoerd in de Kamer over de recente terreurdaad in Frankrijk. In de afgelopen weken is een Franse leraar onthoofd nadat hij een spotprent in de klas had laten zien. Ook zijn er doden gevallen in Nice bij een mesaanval in een kerk. Bekijk ook Beau: Felle discussie Angela de Jong, VVD en DENK over vrijheid van meningsuiting Bekijk deze video » Onder anderen Geert Wilders en Farid Azarkan gaan sprekenVandaag gaan politici met elkaar in debat om over dit onderwerp te praten, met name de vrijheid van meningsuiting staat hierbij ter discussie. Eerder liet Mark Rutte nog weten dat niemand het recht heeft om niet beledigd te worden. Onder anderen Geert Wilders (PVV), Farid Azarkan (DENK) en Theo Hiddema (FVD) nemen het woord. Volg het debat over de terreuraanslag in Frankrijk en vrijheid van meningsuiting LIVE in de video hierboven. Op1 gemist? Imam over spotprenten in de klas: ''Er zijn genoeg alternatieven'' Bekijk deze video » Bizarre beelden: Geert Wilders beschoten door man die pleit voor vrijheid van meningsuiting Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Debat Kamer terreuraanslag Frankrijk en vrijheid van meningsuiting

Kijk in de LIVESTREAM hierboven op donderdag 12 november vanaf ongeveer 10.15 uur naar het debat in de Tweede Kamer over de terreurdaad in Frankrijk.

Vandaag wordt een debat gevoerd in de Kamer over de recente terreurdaad in Frankrijk. In de afgelopen weken is een Franse leraar onthoofd nadat hij een spotprent in de klas had laten zien. Ook zijn er doden gevallen in Nice bij een mesaanval in een kerk.

Onder anderen Geert Wilders en Farid Azarkan gaan spreken
Vandaag gaan politici met elkaar in debat om over dit onderwerp te praten, met name de vrijheid van meningsuiting staat hierbij ter discussie. Eerder liet Mark Rutte nog weten dat niemand het recht heeft om niet beledigd te worden. Onder anderen Geert Wilders (PVV), Farid Azarkan (DENK) en Theo Hiddema (FVD) nemen het woord.

Volg het debat over de terreuraanslag in Frankrijk en vrijheid van meningsuiting LIVE in de video hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Debat Kamer terreuraanslag Frankrijk en vrijheid van meningsuiting of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen