Explosief interview prinses Diana weer in het nieuws: werd ze erin geluisd? (video)

Explosief interview prinses Diana weer in het nieuws: werd ze erin geluisd? (video)

In 1995 gaf prinses Diana één van de meest explosieve interviews uit de Britse tv-geschiedenis aan Martin Bashir. Hierin brak ze definitief met de koninklijke familie onder leiding van Queen Elizabeth II. Nu blijkt dat prinses Diana min of meer gemanipuleerd werd en er misschien zelfs ingeluisd is; veel mensen eisen excuses van de BBC.

Explosief interview <em>prinses Diana</em> weer in het nieuws: werd ze erin geluisd? (video) In 1995 gaf prinses Diana één van de meest explosieve interviews uit de Britse tv-geschiedenis aan Martin Bashir. Hierin brak ze definitief met de koninklijke familie onder leiding van Queen Elizabeth II. Nu blijkt dat prinses Diana min of meer gemanipuleerd werd en er misschien zelfs ingeluisd is; veel mensen eisen excuses van de BBC. DocumentaireDe nieuwe documentaire The Diana Interview: Revenge of a Princess is het gesprek van de dag in Groot-Brittannië. Hierin legt een voormalige BBC-medewerker een zware claim op tafel: hij kreeg opdracht van Bashir en de BBC om Diana de indruk te geven dat ze werd bespioneerd door de Britse koninklijke familie, wat haar ertoe zou aanzetten om sappige uitspraken te doen. Royaltydeskundige Justine Marcella vertelt er alles over in RTL Boulevard. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Prins Harry haat de pers: "Bij elke cameraklik word ik herinnerd aan mijn moeder" Bekijk deze video » Video: Prins William praat in nieuwe documentaire over zijn moeder Bekijk deze video »
Royals :
Explosief interview prinses Diana weer in het nieuws: werd ze erin geluisd? (video)

Documentaire
De nieuwe documentaire The Diana Interview: Revenge of a Princess is het gesprek van de dag in Groot-Brittannië. Hierin legt een voormalige BBC-medewerker een zware claim op tafel: hij kreeg opdracht van Bashir en de BBC om Diana de indruk te geven dat ze werd bespioneerd door de Britse koninklijke familie, wat haar ertoe zou aanzetten om sappige uitspraken te doen. Royaltydeskundige Justine Marcella vertelt er alles over in RTL Boulevard.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Explosief interview prinses Diana weer in het nieuws: werd ze erin geluisd? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier