Beau gemist? René Mioch werd er door zijn dochter ingeluisd voor uitreiking lintje

Beau gemist? René Mioch werd er door zijn dochter ingeluisd voor uitreiking lintje

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 12 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 12 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? René Mioch werd er door zijn dochter ingeluisd voor uitreiking lintje Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 12 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 12 november terugkijken bij Gids.tv. Zelfs mensen die zelden een film kijken zullen René Mioch wel kennen als de bekendste filmjournalist van Nederland. Deze week werd hij geëerd met een lintje in de ambtswoning van de burgemeester van Amsterdam. Hij werd er ingeluisd door zijn dochter Lisa, en dat vindt Beau van Erven Dorens ongelooflijk: "Je hebt zó veel acteurs en actrices ontmoet, en je trapt hier gewoon helemaal in?" Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? René Mioch werd er door zijn dochter ingeluisd voor uitreiking lintje

Zelfs mensen die zelden een film kijken zullen René Mioch wel kennen als de bekendste filmjournalist van Nederland. Deze week werd hij geëerd met een lintje in de ambtswoning van de burgemeester van Amsterdam. Hij werd er ingeluisd door zijn dochter Lisa, en dat vindt Beau van Erven Dorens ongelooflijk: "Je hebt zó veel acteurs en actrices ontmoet, en je trapt hier gewoon helemaal in?"

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV