Trailer: Greenland, met Gerard Butler, vanaf 13 november op Amazon Prime

Trailer: Greenland, met Gerard Butler, vanaf 13 november op Amazon Prime

Greenland, de nieuwe actiefilm met Gerard Butler, is vanaf vrijdag 13 november exclusief te zien op Amazon Prime. De rampenfilm ging afgelopen zomer in een aantal landen in première, maar was in Nederland niet in de bioscoop te zien.

Lees hier onze filmrecensie van Greenland.

Verhaal
Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen heeft John Garty (Butler) slechts vier dagen tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen. Terwijl de klok genadeloos tikt en de maatschappij wanhopig vervalt in chaos moet hij alles uit de kast halen om zijn familie van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen. Bekijk de trailer van Greenland hieronder.

Trailer: Greenland, met <em>Gerard Butler</em>, vanaf 13 november op Amazon Prime Greenland, de nieuwe actiefilm met Gerard Butler, is vanaf vrijdag 13 november exclusief te zien op Amazon Prime. De rampenfilm ging afgelopen zomer in een aantal landen in première, maar was in Nederland niet in de bioscoop te zien. Lees hier onze filmrecensie van Greenland. VerhaalWanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen heeft John Garty (Butler) slechts vier dagen tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen. Terwijl de klok genadeloos tikt en de maatschappij wanhopig vervalt in chaos moet hij alles uit de kast halen om zijn familie van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen. Bekijk de trailer van Greenland hieronder. Bekijk ook Bekijk hier de explosieve trailer vol onderzeeërs in Hunter Killer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Greenland, met Gerard Butler, vanaf 13 november op Amazon Prime


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Greenland, met Gerard Butler, vanaf 13 november op Amazon Prime of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV