Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Turkije: Max Verstappen 1e

Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Turkije: Max Verstappen 1e

Bekijk hier het overzicht met tijden van de Formule 1 GP van Turkije.

Vrijdagmiddag was het tijd voor de tweede vrije training voor de grand prix van Turkije. In de eerste training kwam Max Verstappen als eerste over de streep, en ook in de tweede vrije training was de Nederlander de snelste. Charles Leclerc van Ferrari en Valtteri Bottas van Mercedes noteerden de tweede en derde tijd.

Bekijk in de video hieronder de samenvatting van de tweede vrije training van de grand prix van Turkije. Op zondag 15 november is de Formule 1 GP van Turkije om 11.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland.

Samenvatting vrije training 2 Formule 1 <em>GP van Turkije</em>: Max Verstappen 1e Bekijk hier het overzicht met tijden van de Formule 1 GP van Turkije. Vrijdagmiddag was het tijd voor de tweede vrije training voor de grand prix van Turkije. In de eerste training kwam Max Verstappen als eerste over de streep, en ook in de tweede vrije training was de Nederlander de snelste. Charles Leclerc van Ferrari en Valtteri Bottas van Mercedes noteerden de tweede en derde tijd. Bekijk in de video hieronder de samenvatting van de tweede vrije training van de grand prix van Turkije. Op zondag 15 november is de Formule 1 GP van Turkije om 11.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Samenvatting vrije training 1 voor Formule 1 GP van Turkije Bekijk deze video » Max Verstappen heeft zin in "uitdagend baantje" GP van Turkije: "Wel leuk, eigenlijk" Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Turkije: Max Verstappen 1e

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV