TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 13 november

TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 13 november

TERUGKIJKEN: <em>Persconferentie premier Mark Rutte</em> na ministerraad van 13 november Kijk hierboven in de video van de NOS de persconferentie van premier Mark Rutte van vrijdag 13 november terug. Bekijk ook Terugkijken: Mark Rutte en Hugo de Jonge beantwoorden coronavragen (video) Bekijk deze video » Ook op vrijdag 13 november werd er een ministerraad gehouden, en zoals elke week geeft na deze bijeenkomst premier Mark Rutte een update in een persconferentie. Daarin vertelt Rutte in het kort over wat er zoal is besproken tijdens de ministerraad. Deze keer waren onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag, Ferdinand Grapperhaus, Wopke Hoekstra en Cora van Nieuwenhuizen hierbij aanwezig. Ook krijgt de aanwezige pers tijdens de persconferentie de gelegenheid om de premier een aantal vragen te stellen. In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 13 november terugkijken. Video: Mark Rutte over coronabeleid rond Kerstmis Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte kan in Lama-pak The Masked Singer op weinig enthousiasme rekenen Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 13 november

Kijk hierboven in de video van de NOS de persconferentie van premier Mark Rutte van vrijdag 13 november terug.

Ook op vrijdag 13 november werd er een ministerraad gehouden, en zoals elke week geeft na deze bijeenkomst premier Mark Rutte een update in een persconferentie. Daarin vertelt Rutte in het kort over wat er zoal is besproken tijdens de ministerraad. Deze keer waren onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag, Ferdinand Grapperhaus, Wopke Hoekstra en Cora van Nieuwenhuizen hierbij aanwezig. Ook krijgt de aanwezige pers tijdens de persconferentie de gelegenheid om de premier een aantal vragen te stellen.

In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 13 november terugkijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 13 november of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier